خواص ارده ، برای لاغری در طب سنتی و عسل و ارده کنجد در طب اسلامی و بدنسازی
در این مطلب از سایت خشدار
می خواهیم در مورد خواص ارده ، برای لاغری در طب سنتی و عسل و ارده کنجد
در طب اسلامی و بدنسازی صحبت کنیم امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار
گیرد.
آشنایی کلی با ارده
کنجد یکی از قدیمی ترین دانه های روغنی است که توسط بشر شناخته شده و برای خوراک و به عنوان دارو مصرف داشته است.
کاشت کنجد در بین النهرین در دره دجله و فرات به ۱۶۰۰ سال قبل از میلاد بر می گردد.
نام مصری کنجد Sesemt در لیست ۲۰ متر طول گیاهان دارویی Ebers papyrus مصر در ۱۵۵۰ سال قبل از میلاد ثبت می باشد.
حفاری های اخیر باستان شناسی در ترکیه نشان
می دهد که بین سالهای ۹۰۰ تا ۷۰۰ قبل از میلاد در امپراتوری Urartu که در
حال حاضر Armenia می باشد بذر کنجد کاشته می شده و کنجد تولید می شده و از
ان ورغن کنجد استخراج و برای مصرف مردم عرضه می شده است.
در داستان علی بابا و چهل دزد در کتاب هزار
و یکشب امده است در موقعی که دزدان برای باز کردن قفل عجیبی احتیاج به یک
رمز خاص برای باز شدن قفل داشتند نام ( کنجد باز کننده ) انتخاب دشه و با
ذکر این رمز درب باز شده است و این نشان میدهد این رمز با نام کنجد در
داستان انتخاب شده است.
زیرا فکر می کردند که تمام خوانندگان
داستان بانام کنجد اشنایی دارند و به علاوه چون کنجد به محض رسید ن از غلاف
میوه که به طور ناگهانی باز میشود به بیرون پرتاب می شود لذا این نام را
برای باز شدن ناگهانی درب انتخاب کردند.
در حال حاضر تولید کنجد در تمام دنیا درحدود ۲ میلیون تن در سال می باشد که قسمت عمده ان برای روغن کنجد مصرف میشود .
چین بزرگترین تولید کننده ان است پس از ان
به ترتیب هندوستان ، حبشه ، نیکاراگوئه ، سودان ، مکزیک و گواتمالا و
سرانجام امریکای شمالی می باشد.
در ایران نیز مقدار محدودی کاشته می شود که
دانه ان بیش از ۹۰ درصد برای گرفتن روغن و تهیه ارده برای ساختن حلوا ارده
و مقدار محدودی نیز به شکل دانه مصرف می شود. که زمستان مصرف میشود وبسیار
مفید و پر از انرژی است.
در اروپا و امریکای شمالی روغن کنجد بمقدار زیادی برای تولید Margarine و سایر روغنهای خوراکی با کیفیت بالا مصرف میشود .
اشخاصی که معتقد به مصرف روغن با کلسترول
خیلی کم هستند و رژیم کاهش کلسترول دارند و روغن کنجد مصرف می کنند و همین
امر موجب شده است که تقاضای زیادی در دنیا برای مصرف روغن کنجد باشد ، زیرا
روغن کنجد یکی از منابع غنی چربی های اشباع نشده که از این نظر مورد توجه
در رژیم غذایی است ، می باشد.
در هندوستان معمول است که از روغن کنجد ، به عنوان مقوی و ملین و مسهل در سطح وسیعی استفاده می شود.
در هندوستان معمول است که از روغن کنجد ، به عنوان مقوی و ملین و مسهل در سطح وسیعی استفاده می شود.
منبع : بیتوته
Comments
Post a Comment